top of page

Meer over

Frank Groen

Vaak wordt er gevraagd; hoe kom je erbij om rij instructeur te worden, dan moet je de hele dag in die auto zitten en heb je te maken met al die leerlingen die je auto molesteren omdat ze niet kunnen rijden?

Juist dat heel de dag rond rijden in de auto vind ik helemaal goud.  En als die leerling die er zo gezegd ''niks van kan'' (moeten we niet allemaal leren) aan het einde zijn rijbewijs haalt dat is zo gaaf om te zien. Dit is uiteindelijk een beloning op mijn werk.

Door  jaarlijks extra training te volgen,  waaronder de  wrm theoretische bijscholing, zorg ik dat mijn kennis up to date blijft en op deze manier mijn leerlingen goed kan onderwijzen. 

Leren doe je met vallen en opstaan. Daaraan gekoppeld zeg ik altijd, van je fouten kan je leren. Het klinkt heel cliché maar als je er goed over nadenkt zal je toch tot de ontdekking komen dat deze fouten je ook weer kunnen helpen 

ik ben een echte teamspeler en geloof ook in de kracht van het samendoen en zo zal de les echt niet alleen  ''eenrichtingsverkeer'' zijn.

 

Ik ben een vader van 3 prachtige kinderen van de liefste vrouw van de wereld. 

 

Misschien omdat ik vader ben geworden ga ik steeds meer begrijpen dat veiligheid voorop staat bij het auto rijden en samen leggen we de basis voor het veilig auto rijden.  Natuurlijk met mijn naam kan  ik er niet omheen  het groene rijden of  milieuvriendelijk auto rijden. in de rijlessen is het milieuvriendelijk auto rijden zo geïntegreerd dat je automatisch groen rijdt. en als je dan je rijbewijs hebt kan alles helemaal zelfstandig milieuvriendelijk auto rijden.  uiteindelijk is dat het beste voor jou portemonnee 

Is er iets dat je liever doet dan het werk dat je nu doet ? Het enige wat ik heel graag nog doe is ontwikkelingswerk in een arm land,  hoe wel daar met mijn eigen 3 kinderen weinig haast is, is dit iets wat ik heel hoog heb staan op mijn to do list. 

The sky is the limit 

Rijschool Groen is nog niet uitgegroeid en in de afgelopen jaren zijn we erg gegroeid en dat vraagt om een open visie voor de toekomst.

Beoordeel Rijschool Groen

Beter willen worden

Rijschool Groen is trots op het cijfer dat we nu hebben natuurlijk willen graag horen wat we goed doen  en laat ons weten wat we beter kunnen doen om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het beste uit je zelf halen

Auto rijden wordt leuker en leuker 

bottom of page